Pismo Djeda Mraza

Pismo Djeda Mraza

Novosti u Pismu Djeda Mraza!

Ove godine preuzmite elektronski oblik pisma i sami napišite tekst, isprintajte na vašem printeru i imate pismo za 5 minuta. Bez problema dostave, kad će stići, hoće li stići na vrijeme… Akcijska cijena 10 kn! Link za preuzimanje datoteke isporučuje se nakon zaprimljene uplate. Podaci za uplatu dolaze automatski nakon vaše završene narudžbe.

Izaberite između 6 dizajna pisama!

Da vam pomognemo napisati pismo evo predloška za jednog malog Marka 🙂

Dragi Marko,

Primio sam jutros tvoje pismo. Ove godine si se baš ubrzao, ne kasniš u školu, pišeš zadaće, dobivaš dobre ocjene i još si i na vrijeme stigao meni napisati i poslati pismo!
Vrlo sam ponosan na tebe!

Primjećujem da si ove godine dobro razmislio kakve poklone želiš, Battleship igru za druženje, metke za Nerf pušku (ali ipak potraži one iza kauča) i onaj ludi auto Aventador. Taj auto je toliko dobar da ću jedan pokloniti i sebi! Jedan kotač viri tamo iza ugla u skladištu pa idem provjeriti da li je od Aventadora, no siguran sam da ću donijeti nešto što će te razveseliti. Božić je za par dana, a ti se potrudi da budeš dobar, da slušaš mamu i tatu, i da nikoga ne ljutiš.

Žurim dalje, jedan sob mi se izgubio u čarobnoj šumi, drugi ga je otišao tražiti pa se i taj izgubio, a moram ih pronaći prije dalekog puta. Zapamti da na Badnjak dobro opereš zubiće (nema varanja) i rano odeš u krevet jer moje saonice stanu samo gdje djeca čvrsto spavaju u svojim krevetićima. Sobovi i ja ćemo se potruditi da budemo što tiši kad dođemo do tvog prozora. Lijepo se naspavaj jer će te ujutro čekati pokloni.

Otkrit ću ti jednu tajnu. Sobovi jako vole jesti mrkvu, pa ako im ostaviš mrkvice brže će letjeti do tvog prozora. Meni opet ostavi one fine keksiće i mlijeko!

Zapamti da moja čarolija djeluje samo kad svi spavaju!

Ako ste spremni, krenimo!! >>> NARUČI PISMO DJEDA MRAZA!!