Plakati s vašom skrivenom porukom

Plakati s vašom skrivenom porukom

Iznenadite nekog digitalnom porukom sakrivenom u plakatu kojeg ste poklonili! >> Naruči plakat

Pixel Art plakati

Pixel Art je novi oblik digitalne umjetnosti gdje je slika obrađena kao mozaik kojeg stvara puno kvadratića.

Zvjezdano nebo van Gogha kao jedan od naših najprodavanijih plakata i Poljubac od Klimta u redizajnu Pixel Art tehnikom! I ne samo to nego se unutar plakata nalazi vaša skrivena poruka u QR kodu.

Za skeniranje QR koda trebate imati pametni telefon s fotoaparatom koji ima instaliranu aplikaciju za čitanje QR koda, i trebate imati pristup internetu, preko WiFi mreže, ili 3G/4G mreže vašeg mobilnog operatera. Nekim su uređajima te aplikacije već tvornički instalirane, a za ostale postoji velik izbor besplatnih aplikacija koje se mogu preuzeti s interneta.

Ukoliko još nemate QR kod čitač, jednostavno u tražilicu u Google ili App trgovini upište „qr kod čitač“ i odaberite jednu.

QR kod

plakati qr kod
Isprobajte očitanje testne poruke

Po vašoj narudžbi pixel Art plakat tiskamo zajedno s generiranim jedinstvenim QR kodom, koji se nalazi u donjem desnom uglu. Plakat Pixel Art Zvjezdano nebo je veličine 50 x 40 cm, a QR kod koji se sastoji od crnih modula raspoređenih u kvadratni uzorak na bijeloj pozadini je veličine 1,5 x 1,5 cm. Skeniranjem plakata na mobitelu ćete očitati oštru sliku plakata bez obrade pixel tehnikom uz vašu personaliziranu poruku.

QR kod u sebi sadrži putanju na sliku koja se nalazi na našem serveru a koja sadrži vašu skrivenu poruku. Poruke možete gledati kad god vama odgovara i dostupne su od 0-24. Poruka se sastoji od originalne slike Zvjezdanog neba (bez obrade u pixel art tehnici) te vaše poruke.

 

Poruke na serveru čuvamo neograničeno, tako da će i za 10 god vaša poruka biti dostupna.

Ukoliko pak poželite poništiti poruku, da iz nekog samo vama bitnog razloga vlasnik plakata više ne može očitati poruku koja se nalazi na plakatu, nudimo i tu opciju.

 

Naruči plakat sa skrivenom porukom