Kako odabrati plakate za zid?

Kako odabrati plakate za zid?

Da biste odabrali plakat za zid, postoji nekoliko važnih stvari na koje treba obratiti pažnju:

Veličina: Plakat se treba uklopiti u prostor u kojem će se nalaziti. Ukoliko je prostor mali, trebalo bi odabrati manji plakat, dok za veći prostor odaberite veću dimenziju plakata.

Vizualni izričaj: Plakat treba odgovarati ukupnom stilu i dizajnu prostorije. Ukoliko je prostorija moderna, trebalo bi odabrati plakat modernog stila, dok bi za tradicionalnu prostoriju bilo bolje odabrati plakat s tradicionalnim motivom.

Boja: Boja plakata treba upotpuniti boje prostorije. Što znači da ako su boje prostorije tamne, trebalo bi odabrati plakat sa svijetlim bojama, dok bi za svijetle boje prostorije bilo bolje odabrati plakat sa tamnijim bojama.

Kreativnost i personalizacija: Ukoliko ne želite klasičnu kupovinu već viđenih plakata, te želite da plakat na zidu bude originalan i unikatan, odlučite za kreativne i personalizirane plakate. Njih možete pronaći u našoj velikoj ponudi plakata.

Jeste li znali?
Ukoliko imate okvir koji je nekih drugačijih dimenzija od plakata koji vam se baš sviđa, svaki plakat možemo prilagoditi prema okviru! Promjenu dimenzije plakata ne naplaćujemo!