PLAKATI IZ GALERIJA
Svi plakati iz galerija su naznačenih dimenzija i sadrže bijeli paspartu širine 5 cm, sa svih strana (osim u slučaju galerije „Fine Art“, gdje su dimenzije pojedinih djela utjecale na veličinu paspartua).

Plakati se ispisuju na antirefleksnom mat papiru gramature 200 g/m2, koji se zbog svoje voluminoznosti i svojstava pokazao idealnim za uramljivanje.

Sve navedene cijene plakata u galerijama uključuju PDV.

ISPIS VAŠIH PLAKATA
Cijene ostalih ispisa ukoliko želite napraviti sami svoj plakat iz Vama dragih fotografija i uradaka koje biste željeli vidjeti u svom prostoru:
– Cijena ispisa na mat papirima 200 g/m2 iznosi 130,00 kn/m2 + pdv.

Vaše fotografije koje šaljete na ispis trebaju biti 300 dpi rezolucije.

Fotografije možete poslati e-mailom na info@promoprint.hr ili ih osobno donijeti na usb sticku ili cd mediju, te odmah i pričekati ispis plakata.

PREUZIMANJE ILI DOSTAVA
Plakate možete osobno preuzeti na adresi Promoprint d.o.o., Korčulanska 3F, Zagreb, ili Vam šaljemo dostavnom službom na adresu u Hrvatskoj koju navedete (+5 eur ili više ovisno o količini naručenih plakata, odnosno uvećanju težine pošiljke).

ISPIS I TRAJNOST
Ispis plakata/postera vrši se na vrhunskim pisačima, što osigurava zapanjujuće ispise širine do velikih 160 cm, te u dužinu i preko 30 m, pa stoga u mogućnosti smo odraditi gotovo svaki željeni format.

NAJČEŠĆE KORIŠTENI MATERIJALI ZA ISPIS
Mat papiri namijenjeni su za ispise fotografija te omogućavaju nanose velike količine boja širokog spektra u visokoj rezoluciji. Plakati se izrađuju u gramaturi papira od 200 g/m2.

Iskustveno su se za izradu umjetničkih fotografija velikih formata nazahvalniji iskazali mat papiri jer ne dolazi do refleksije pri pogledu na isti, te je boja jednaka iz bilo kojeg kuta gledanja.

Prvi doznajte za akcije i posebne ponude i iskoristite ih.