Naručivanje plakata, dostava plakata i plaćanje plakata

Proizvodi se u web (internet) trgovini Plakati.com.hr naručuju putem web košarice, e-mailom info@plakati.com.hr , a  moguće je naručiti i pozivom na broj telefona 091/4612-799.

Proizvodi koji su dostupni u web trgovini za narudžbu biti će poslani na adresu kupca u roku 1 do 2 radna dana.
Kod naručivanja robe preko web trgovine ili emailom potrebno je popuniti podatke za izdavanje računa i dostavu plakata (ime, prezime, adresa, broj mobitela, a za poduzeća i obrte OIB).

Plaćanje plakata

Nakon uspješne narudžbe u web trgovini kupac dobiva na email potvrdu sa brojem narudžbe i 2d bar kodom za skeniranje koji će vam olakšati sam proces plaćanja, jer kupac jednostavno putem mobilne aplikacije bez prepisivanja podataka može brzo i bez gubljenja vremena izvršiti uplatu. Roba se dostavlja Hrvatskom poštom kao preporučena pošiljka s praćenim brojem svake pošiljke.

Dostava plakata

Dostava je besplatna za narudžbe vrijednosti veće od 50 eura. Za narudžbe vrijednosti manje od 50 eura dostava se naplaćuje prema cjeniku Hrvatske pošte što ovisi o količini naručenih plakata te težini proizvoda. U cijenu dostave uračunata je ambalaža (zaštitni kartonski tuljac). Kupac naručenu robu može platiti po ponudi uplatom na transakcijski račun (IBAN).

Isporuka, osobno preuzimanje

Narudžba se preuzima sukladno odredbama utvrđenim na Internet stranici plakati.com.hr osim ako Naručitelj i Promoprint d.o.o. nisu drugačije ugovorili. U slučaju ugovorenog preuzimanja kupac će Plakate preuzeti po izradi (1 radni dan), i to na adresi ureda Korčulanska 3F, Zagreb.

Promoprint d.o.o. čuva isprintane narudžbe plakata trideset dana (30 dana) nakon slanja podsjetnika o preuzimanju.

Prvi doznajte za akcije i posebne ponude i iskoristite ih.
Optimized by Optimole