Zaštita podataka, pravilnik o privatnosti
Naručitelj je upoznat i suglasan s tim da se njegovi osobni podaci, koji su potrebni za realizaciju narudžbe i arhiviranje, pohrane na nosače podataka. Promoprint d.o.o. sa svim podacima postupa povjerljivo. Naručitelj ima pravo opozvati svoju suglasnost u svako doba s budućim učinkom. Promoprint d.o.o. se u slučaju opoziva obvezuje na trenutno brisanje svih osobnih podataka, osim ako postupak po određenoj narudžbi nije do kraja realiziran. Promoprint d.o.o. ne osigurava podatke koje je dostavio Naručitelj. Slikovni podaci koje je dostavio Naručitelj brišu se po izvršenju narudžbe. Od toga se izuzimaju oni slikovni podaci koji se arhiviraju na traženje Naručitelja.

1. OPĆE ODREDBE
Ovi opći uvjeti zaštite osobnih podataka odnose se na osobne podatke koji se nalaze, i koji su korištenjem Internet stranice www.plakati.com.hr obrađeni, odnosno prikupljeni i pohranjeni od strane voditelja zbirke osobnih podataka, društva Promoprint d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Balokovićeva 41, OIB: 40246502555 (dalje u tekstu: PROMOPRINT) od Vas kao ispitanika. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, adresa, e-mail adresa, kontakt telefon i sl.). PROMOPRINT kao pružatelj usluga Internet stranice www.plakati.com.hr je predan zaštiti vaše privatnosti i Vaših osobnih podataka na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Molimo vas, pročitajte ove opće uvjete kako biste lakše razumjeli koje podatke prikupljamo od vas i kako koristimo te podatke. Ako imate bilo kakva pitanja u vezi zaštite osobnih podataka, molimo vas da nas kontaktirate putem e-mail poruke na adresu info@promoprint.hr Pažljivo pročitajte ove opće uvjete zaštite osobnih podataka. Davanjem vaših osobnih podataka putem Internet stranice www.plakati.com.hr i označavanjem vašeg pristanka na ove opće uvjete putem Internet stranice www.plakati.com.hr, potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa ovim općim uvjetima zaštite osobnih podataka, te pristajte na prikupljanje, obradu i korištenje Vaših osobnih podataka u skladu sa ovim općim uvjetima. Ukoliko se ne slažete s ovim općim uvjetima, napustite te ne pristupajte i ne koristite Internet stranicu www.plakati.com.hr. Na sva pitanja koja nisu posebno uređena ovim općim uvjetima zaštite osobnih podataka primjenjuju se Uvjeti korištenja Internet stranica www.plakati.com.hr koji su dostupni http://www.plakati.com.hr/shop/conditions.php

2. PROMJENE OPĆIH UVJETA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA
Promoprint može izmijeniti ili dopuniti uvjete zaštite osobnih podataka u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta na Internet stranici www.plakati.com.hr. Izmjene i dopune općih uvjeta zaštite osobnih podataka stupaju na snagu odmah nakon njihove objave na Internet stranici www.plakati.com.hr. Kao ispitanik odgovorni ste i obvezni prije svakog davanja vaših osobnih podataka pregledati i proučiti važeće opće uvjete zaštite osobnih podataka koji su dostupni na Internet stranici www.plakati.com.hr.

3. OSOBNI PODACI KOJI SE OBRAĐUJU I UPORABA OSOBNIH PODATAKA
PROMOPRINT prikuplja slijedeće osobne podatke o ispitanicima na Internet stranici www.plakati.com.hr: ime i prezime, broj telefona / fax, grad, adresa te email adresu. Kada se uključujete u određene aktivnosti na Internet stranici www.plakati.com.hr, kao što su otvaranje korisničkog računa, ispunjavanje anketa, sudjelovanje u natjecanjima ili nagradnim igrama, slanje povratnih informacija nama, traženje informacija o našim uslugama, javljanje na oglas za posao, možemo vas zatražiti davanje određenih dodatnih osobnih podataka. U takvom slučaju prije davanja takvih osobnih podataka obvezni ste proučiti ove opće uvjete zaštite osobnih podataka i pristati na njihovu primjenu u odnosu na takve podatke. Ovisno o vrstama aktivnosti, neki podaci, koje tražimo da nam ustupite su određeni kao obvezni, a neki kao dobrovoljni. Ako ne pružite obvezne podatke za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće vam biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost. PROMOPRINT prikuplja i koristi osobne podatke kako bi vam omogućili korištenje naših usluga i aktivnosti putem Internet stranice www.plakati.com.hr, kako bi stvorili bazu podataka svojih korisnika, u svrhe marketinga, kako bi vas kontaktirali i dostavljali marketinške obavijesti, poboljšali naše oglašivačke i promocijske napore, analizirali uporabu internetske stranice www.plakati.com.hr. Također, možemo koristiti osobne podatke za rješavanje problema, provedbu administracijskih zadataka, uspostavljanje kontakta s Vama. Davanjem svojih osobnih podataka i prihvaćanjem ovih općih uvjeta zaštite osobnih podataka, pristajete da ga PROMORPINT i osobe navedene u nastavku obavještavaju o promotivnim aktivnostima, proizvodima i uslugama koje nude.

4. SIGURNOST VAŠIH PODATAKA
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici PROMOPRINT-a odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka. PROMOPRINT zaštitu podataka uzima ozbiljno i poduzeli smo razne mjere opreza kako bi zaštitili Vaše osobne podatke. Korisnik osobnim podacima na internetskoj stranici www.plakati.com.hr može pristupiti pomoću zaporke i e-mail adrese. Korisnikova zaporka je kriptirana. Preporuka je da korisnik nikome ne otkriva zaporku. Uz to, korisnikove osobne identifikacijske informacije se čuvaju na serveru kojemu mogu pristupiti samo odabrane osobe i pružatelji usluga. PROMOPRINT kriptira određene osjetljive informacije, kako bi osigurali da su korisnikovi osobni podaci sigurni. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran te PROMOPRINT ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s internetske stranice www.plakati.com.hr te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane kojoj takvi podaci postanu dostupni.

5. IZJAVA O KORIŠTENJU VAŠIH PODATAKA
PROMOPRINT informira kupce o načinu korištenja prikupljenih osobnih podataka te redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi istih. Kupci imaju mogućnost pretplate na besplatnu mailing listu (Newsletter) temeljem koje mogu primati naše informacije i marketinške kampanje, a sa te iste liste imaju mogućnost odjave u svakom trenutku i bez obrazloženja.

6. DAVANJE OSOBNIH PODATAKA
Davanjem Vaših osobnih podataka temeljem ovih općih uvjeta zaštite osobnih podataka pristajete da takve osobne podatke dajemo na korištenje trećim osobama, kao dostavna služba (npr. Hrvatska pošta d.d.). Bilo kakvo drugo davanje osobnih podataka trećim osobama može se izvršiti isključivo u skladu sa zakonskim propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

7. DOPUNE I ISPRAVCI OSOBNIH PODATAKA
PROMOPRINT smatra da svaki ispitanik treba imati mogućnost osigurati da su njegovi osobni podaci točni, potpuni i ažurni. Ukoliko smatrate da su Vaši osobni podaci nepotpuni, netočni ili neažurni, molimo Vas da nas kontaktirate slanjem e-mail poruke na info@promoprint.hr, te zatražite odgovarajuću dopunu, izmjenu ili brisanje osobnih podataka. Preporučamo vam da što prije nadopunite Vaše osobne podatke kad se oni promjene. U bilo kojem trenutku bez posebnog dopuštenja ili traženja dodanih odobrenja možete izbrisati i ukloniti informacije o korisničkom računu.

8. POVJERLJIVOST PODATAKA TREĆIH OSOBA i OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI
Ovi opći uvjeti zaštite osobnih podataka se odnose samo na uporabu i korištenje podataka koje PROMOPRINT prikuplja od ispitanika. Druge internetske stranice kojima se može pristupiti putem internetske stranice www.plakati.com.hr imaju svoje vlastite izjave o povjerljivosti i prikupljanju podataka te načinima njihovog korištenja i objavljivanja na njima. Ako se prebacite na bilo koju takvu stranicu, preporučamo korisniku da pregledate izjavu o povjerljivosti podataka te stranice. PROMOPRINT nije odgovoran za načine i uvjete rada trećih strana. Internet stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi PROMOPRINT. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto PROMOPRINT-a. PROMOPRINT ne preuzima odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. PROMOPRINT se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija. PROMOPRINT ne odgovara za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Internet trgovine ili propusta PROMOPRINT-a odnosno njegovih djelatnika. Registracijom na stranicama plakati.com.hr potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene opće uvjete korištenja.

Prvi doznajte za akcije i posebne ponude i iskoristite ih.
Optimized by Optimole