Kako odabrati plakate za zid?

Kako odabrati plakate za zid?

Da biste odabrali plakat za zid, postoji nekoliko važnih stvari na koje treba obratiti pažnju: Veličina: Plakat se treba uklopiti u prostor u kojem će se nalaziti. Ukoliko je prostor mali, trebalo bi odabrati manji plakat, dok za veći prostor odaberite veću dimenziju plakata. Vizualni izričaj: Plakat treba odgovarati ukupnom stilu i dizajnu prostorije. Ukoliko […]

Read more
Moderni minimalizam

Moderni minimalizam

Preciznost geometrije i ponavljajući ukrasni elementi, ravnim i jednolično obojenim površinama čistih i nemiješanih boja, glavne su odlike minimalizma. Minimalizam želi da čovjek uživa u umjetničkom djelu bez distrakcija kompozicije, tema i ostalih elemenata iz tradicionalne umjetnosti. Minimalizam nema nikakvu drugu simboliku osim onoga što se može vidjeti u samom djelu i boju ne koristi […]

Read more
Sunce i toplina

Sunce i toplina

Topli i sunčani dani priobalnog područja Hrvatske su iznimno kvaliteno podneblje za rast smilja, ružmarina i agave. Biljke su to prepoznate kako u liječenju, tako i u kozmetici, a odnedavno ih možete imati i kao plakate u svom prostoru.

Read more
Cvijeće i portreti

Cvijeće i portreti

Plakati cvjetnih motiva i umjetnički portreti odlično se nadopunjuju na vašim zidovima, tvoreći smireni a opet raznoliki vizualni doživljaj. Izaberite nešto u velikom izboru cvjetnih motiva i umjetničkih portreta.

Read more
Uživajte u skladu boja

Uživajte u skladu boja

Beige ili bež boja je uvijek dobro nadupunjavala prostor. Beige motivi će se odlično uklopiti kako u moderno uređen prostora tako i u tradicionalni izgled vašeg stambenog ili poslovnog okruženja.

Read more
Prvi doznajte za akcije i posebne ponude i iskoristite ih.